Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@18:05:11 GMT

ایرانخودرو بدلیل تحریم قطعه ۲یورویی را ۱۲۰یورو خرید

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۰۳۲۹

مهدی خطیبی با بیان اینکه از ابتدای خرداد سالجاری ۱۰۰ درصد تولیدات ما کامل بوده و عبور مستقیم و با تیراژ تولید ۲۵۰۰ دستگاه خواهیم داشت که بزودی به ۲۹۰۰ دستگاه تولیدات روزانه می رسیم گفت: در دوران تحریم متاسفانه چیپست ۲ یورویی خودرو را حتی ۱۲۰ یورو هم خریداری کردیم و هم اکنون ۵۰ یورو برای تحویل ۹ ماه آینده به ما پیشنهاد می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: مهدی خطیبی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو امروز دوشنبه ۳۰ خرداد در آیین رونمایی کامیون کشنده آتامان اظهار داشت:  در ابتدای سالجاری قول دادیم که ۷ محصول جدید را رونمایی می کنیم و امروز سومین قرارمان با رونمایی کامیون کشنده آتامان محقق شد.

از ۵ ماه قبل برنامه ریزی تحول در ایران خودرو نوین داشتیم که به دستاوردهایی هم رسیدیم که افزایش تولید و تغییر تنوع از سمت تولید خودروهای زیان ده و بی کیفیت به سمت تولیدات با کیفیت حرکت کردیم که باید ۷۵۰ هزار خودرو در همین راستا تولید کنیم.


وی گفت: خودروی جی ال ایکس که بیشترین زیان و بیشترین نارضایتی را هم داشت اما متاسفانه بیشترین میزان تولید را هم داشتیم که برنامه ریزی برای تغییر ریل با سرعت کرده ایم.

در ۴ دهه تولید ناقص را اعلام می کردیم در حالی که همه تولیدات باید کامل بوده و در اختیار سازمان فروش برای تحویل به مشتری می گذاشتیم و بر اساس این تعریف سال گذشته ۴۵۰ هزار تولید داشتیم نه ۴۷۰ هزار دستگاه.

از ابتدای خرداد سالجاری ۱۰۰ درصد تولیدات ما کامل بوده و عبور مستقیم و با تیراژ تولید ۲۵۰۰ دستگاه خواهیم داشت که بزودی به ۲۹۰۰ دستگاه تولیدات روزانه می رسیم.

در دوران تحریم متاسفانه چیپست ۲ یورویی خودرو را حتی ۱۲۰ یورو هم خریداری کردیم و هم اکنون ۵۰ یورو برای تحویل ۹ ماه آینده به ما پیشنهاد می دهند.

۱۶۱ برنامه و ریزبرنامه داشتیم که آنرا به ۲۷۱ برنامه رساندیم تا ارتقا کیفیت محقق شود.

خطیبی افزود: حداقل ۴۰ درصد نسبت به اسفند سال گذشته ارتقا کیفیت داشتیم که این آمار به دلیل مراجعه کمتر مردم به نمایندگی ها حاصل شده است که شرکت های مختلف کنترل کیفیت و بر اساس پایش های مختلف به این آمار رسیدیم؛ متاسفانه در سال های گذشته از کیفیت غافل بودیم.

۲ محصول جدید به نام k125 ساختیم که در دوره مدیریتی من فیس لفت آن هم ساخته شد که در روزهای آینده با حضور وزیر صمت رونمایی می شود؛ همچنین در حال ساخت خودروی جدیدی به نام ریریا در کلاس جهانی هستیم.

خودروی تی ام ۲۱ ایران خودرو هم در مسیر تولید است که قیمت آن

بین ۱۸۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان است که طراحی تا ساخت آن ۱۸ ماه طول کشیده که بی سابقه است.

۱۵ هزار دستگاه خودرو در سال جاری صادرات خواهیم کرد که رشد ۳۵۰ درصد دارد که قرار است دنا پلاس اتوماتیک به ونزوئلا صادر کنیم ضمن اینکه سرمایه گذاری و تولید مشترک در روسیه خواهیم داشت که هم اکنون در حال مذاکره هستیم.

مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: در سالجاری بدنبال کاهش هزینه و کاهش قیمت هستیم این در حالی است که طبق استاندارد جهانی بین ۸ تا ۱۲ درصد هزینه تولید خودرو مربوط به نیروی انسانی است که در ایران خودرو این میزان ۹ درصد است.

ایران خودرو مخالف واردات خودرو نیست البته باید آیین نامه واردات اصلاح شود ولی باید قیمت های دستوری هم حذف شود و ایران خودرو بتواند بر اساس قیمت تمام شده خودرو تولید کند.

۶۲ درصد تولید خودرو در چند ماه اخیر نسبت به سال گذشته افزایش تولید داشته ایم.


منبع: برنا
برچسب ها: مدیرعامل ایران خودرو ، مهدی خطیبی ، ایرانخودرو ، تحریم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مدیرعامل ایران خودرو مهدی خطیبی ایرانخودرو تحریم ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۰۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • عملیاتی شدن دو پلتفرم و یک نردبان اطفاء حریق و امداد و نجات آتش‌نشانی به همت متخصصان مشهدی